Bizden Haberler

REJİ SİSTEMİ KİRALAMA

kamera-kiralamadizi-film-klip-konferans-ışık-kiralamajimmt jip-kiralamacanli-yayin-araci-kiralamafilm-ekipmani-kiralamatanıtım-filmi-çekimiclip-çekimihavadan-resim-video-çekimi

Firmamız Pan Sound Light Visual reji kiralama, konusn da siz değerli müşterilerimize bir organizasyonun başından sonuna kadar sorunsuz destek vermektedir.

Organizasyon, Seminer, Konferans,Kongre , Lansman, Düğün, Kilip, Dizi, Sinema, Tanıtım filmi ve özel çekimlerinizi High Definition(HD), Full High Definition(FullHD), Ultra-High Definition(4K) +8Kteknolojisine sahip kameralarımız ve profesyonel kameramanlarımız ile kayıt altına alıyoruz. 

Hd Reji, 4K +8K Reji ve kameralarla gerçekleştirdiğimiz çekimleriniz arzu ettiğiniz takdirde montaj stüdyolarımızda montajlanabilmektedir. 

Ayrıca Hareketli çekimler için ekipmanlarımız arasında Dron(insansız hava aracı) gibi bir kaç seçeneğimiz bulunan Hd Kayıt, 4K + 8K Kayit yapa bilmekdeyiz.

Organziasyonun ve ya yapılacak işin durumuna göre Çekimleriniz Jiimy jib ile yapılabilmektedir.

Firmamız Video çekimlerinde birden fazla kamera ve reji sistemi ile, Toplantı Kamera çekimi, Kongre Kamera çekimi, Konferans Kamera çekimi, Düğün Kamera çekimi,Dizi çekimi, Film Çekimi, Klip Çekimi, Firma Tanıtım filmi, adı altında yapılan  çekimler işinde uzmanı yönetmen ve teknisyenlerimiz tarafından müşteri memnuniyeti dikkate alınarak gerçekleştirilir.

Organizasyonun konumuna, işin yapısına göre gerekirse  Led Ekran, Projeksiyon, Videowall gibi bir çok iletişim araçına Kongre Toplantısı, Konferans, Düğün, Lasman  gününü veya anını dev ekranlara yansıta biliriz.

Pan Sound Light Visual olarak ayrıca birçok prodüksiyon şirketinin ve bağımsız yönetmenlerin teknik ekipman ihtiyaçlarına cevap vermekteyiz.

Video ekipmanları kiralama birimi ile sektörün bu ihtiyacına cevap vermekteyiz.

Reji, Kamera, Jimmy jip, Prompter, ışık, ses gibi birçok ekipmana sahip olan şirketimiz kiralama alanında da hizmet vermektedir

reji-sistemi-kiralama

KONGRE, LANSMAN ÇEKİMİ VE  REJİ SİSTEMİ KİRALAMA

Bayi toplantıları ve Kongre Organizasyonları bilgi akışının kolay ve sağlıklı yapıldığı tanışma ve geliştirme için en iyi ortamlardır.

Günümüz Türkiye’sinde tam donanımlı, ekip ruhuna sahip, dinamik kadrolarla güvenmek çalışmak önemlidir. 

Firmamız Yapacağınız Kongre, Lansmanlarınız da Bu kadrolara sahip olabilmenin en önemli şartı ise teknik donanımın kaliteli ve tecrübeli bir teknik ekip olmasıdır. 

Bu nedenle bayi toplantıları, Kongre toplantıları, gibi etkinliklerde büyük önem gösteren teknik ekipmanlarımızla siz değerli müşterilerimize hizmetin tamamen müşteri memnuniyeti düşüncesiyle ilerlememiz önceliğimizdir.

Ürünlerinizi ve fikirlerinizi tüketiciyle buluşturan ve pazarlayan bayileriniz, iş meslektaşlarınız ile,yeni ürünlerinizi ve markanızın üstünlüklerini tanıtırsınız. Bir organizasyon'da o kullanacagınız teknik ekipman şirketinizin veya derneğinizin imajını korur ve geliştirebilir, gücünü gösterirsiniz.

Projenizin tamamı alanında uzman teknik yöneticilerimiz tarafından yönetilerek tüm misafirlerinizin motivasyonu ve mutluluğu için bütün detayları ince ayrıntılarla planlanmış ve amaca uygun bir kongre , lasman toplantılarınızın reji ve kamera sistemlerini kuruyoruz. 

Dilerseniz Yapılan Kongre, Lansman, Eğitim gibi organziasyon çekimlerinizi canlı yayın reji aracımızla internet, uydu vs. bir çok platformdan yayınlaya bilirsiniz.

Tüm bunlar için bizi aramanız yeterli Pan Sound Light Visual Toplantı, Kongre, Lansman Teknik Organizasyonu ile size destek vermekten mutluluk duyacağız.

Kongre, Lasman organizasyonların'da kullandığımız teknik malzemelerimizi ''Ekipmanlarımız'' sayfasında göre bilirsiniz.

Global rekabet zorla da olsa firmalara marka bilincini, rekabeti ve reklamın önemini öğretti.  Ülkemizin kalkınma hızı ortalama %6 gibi seyrederken reklam sektörü yılda %10.9 büyümüş. Bu rakam reklama inanmaya başladığımızın göstergesi.

FİRMANIZ İÇİN REKLAM & TANITIM ÇEKİMİ VE AMACI DETAYLARI

"Reklam esas itibariyle hedef aldığı tüketici kitlesi üzerinde belirli bir etki yaratmak ve bu kitlenin  düşünme ve bu kitlenin düşünme ve alışkanlıklarını etkilemek yoluyla satın almaya yönlendirmek ve işletmenin karlılığını arttırmak amacını taşır. 

İşletme, malların tüketici nezdinde fayda-maliyet dengesini reklam yoluyla işletme açısından daha karlı olacak biçime dönüştürmüş olur. 

Ancak bu amaca ulaşmak için reklamın hedef aldığı tüketici kitlesine ulaşması, mesajlarını bu kitleye verebilmesi gerekmektedir, bu da  reklamın öncelikle iletişim amacını yerine getirmesiyle mümkün olabilir.

Reklamdan beklenen başlıca amaç; üreticinin pazara sunduğu malın satılmasını sağlamak ya da satışı devam eden malın Pazar tarafından var olan talebini arttırmaktır. 

Reklamın satış amacı kısa vadede ve uzun vadede olmak üzere ikiye ayrılır.

Kısa vadede reklam, tüketicileri motive edecek küçük bir zaman dilimi içerisinde o mal ya da hizmeti satın almaya ikna etmeye çalışır.

Uzun vadede ise firmalar reklam sayesinde ürettikleri mal ya da hizmeti tanıtarak tüketiciye getireceği avantajlar ile yararlarını göstererek o mal ya da ürüne yönelik talep yaratmayı amaçlar. 

Reklam ister uzun vadede, ister kısa vadede satış amacı taşısın, her iki durumda da ortak noktalar bulmak mümkündür:

  1. Tüketiciye haber ve bilgi vermek.
  2. Mal ve hizmetlerin tüketimini kısa ya da uzun dönemde arttırmak.
  3. Toptan ve perakendeci satıcıya yardımcı olmak.
  4. Mal ya da hizmete yönelik talebi arttırmak.
  5. Talebin yaratacağı fiyat esnekliğini en aza indirmek.

Reklamın iletişim ve satış amaçları esas amaçlardır. 

Ancak bu amaçlardan başka üretici firmaların reklam yaparken elde etmek istedikleri bazı özel amaçları da vardır. 

Genel amaçlar dışında kalan ve kısa dönemde gerçekleşmesi beklenen firmanın o dönem içerisinde içinde bulunduğu bazı problemleri çözmeye yönelik özel amaçları şöyle sıralamak mümkündür:

1. İşletmenin saygınlığını sağlamak.

2. Kişisel satış programını desteklemek.

3. Dağıtım kanalıyla ilişkileri geliştirmek.

4. O sektörde genel talebi arttırmak.

5. Malı denemeye ikna etmek.

6. Malın kullanımını yoğunlaştırmak.

7. Malın tercihini devam ettirmek.

8. İmajı doğrulamak ya da değiştirmek.

9. Alışkanlıkları değiştirmek.

10.İyi hizmeti vurgulamak.

11.Piyasaya egemen olmak ve monopol bir yapıya geçmek.

12.İşletmenin prestijini arttırmak.

İşte günümüz Pazar yapısında yer alan ya da pazara yeni girmeyi hedefleyen her firmanın reklam faaliyetleri yürütmesine ve şirket bütçelerinden bu faaliyetler için milyarlarca para ayırmasının nedeni bu belirtilen amaçları gerçekleştirmektir.

METİNLERİN HAZIRLANIŞI

Metin yazımı, reklam filmleri veya diğer tüm reklam araçları için son derece ciddi bir alandır.

Uzmanlık gerektirir.Gelişigüzel yazılamayacak derecede önemlidir.Reklamın amacını içeren mesajı taşır.

Medya araçlarıyla yaptığınız anlaşmada, belirlediğiniz süre içerisinde mesajınızın en can alıcı şekilde anlatılmasını gerektirir.

Her tür prodüksiyon içerisinde, yapılan işin ruhunu yansıtır.

Hedef kitlenize yönelik hazırlanmış ve kelimelerden oluşturulmuş, siz ve hedef kitleniz arasındaki özel bir şifre gibidir.

Senaryonuza en uygun ifadeleri seçip, mesajınızı net bir şekilde anlatmalıdır.

REKLAM KURGUSU

Televizyon reklamcılığı, sınırlı zamandan dolayı mesajın hızlı ve anlaşılır bir biçimde iletilmesi gereken bir görsel türdür. 

Bundan dolayı reklam filmleri daha fazla yazı ve görüntü efekti, daha yoğun ve etkili müzikler içerir; görüntüler genellikle diğer TV yapımlarına göre daha hızla akar. 

Reklamların kurguları da yayın süresiyle kıyaslanmayacak kadar uzun sürebilir.

Bir reklâm filminin hazırlanmasında senaryo belirlendikten sonra, “storyboard” adı verilen ve çizgi romana benzeyen karakalem çizimleri yapılır. 

Reklam filminin çekiminde ve kurguda sıraya konmasında, bu çizimlerdeki kamera çekim açıları ve çekim ölçekleri dikkate alınır. 

Reklamın kurgusu yapılırken de eldeki görüntüler storyboard’daki sıraya göre kurgulanır. 

Görüntünün üzerine gerekli müzik, efekt, yazılar ve animasyonlar eklendikten sonra reklam yayına hazır hale gelir

araba-reklami-cekimifirma-reklam-filmiaraba-reklami-cekimireklam-çekimlerireklam-çekim,-hizmetitv-reklam-filmireklam-filmi-reji

TANITIM FİLMİ

Reklam filminin bir alt dalı olarakda adlandırabileceğimiz tanıtım filmleri,şirketinizin kurumsal kimliğini ön plana çıkaran ihitiyaçlarınız doğrultusunda hazırlanan aktif,bilgilendiren,ilgi uyandıran video görüntüler içerir.

Tanıtım filminiz basit bir video görüntüsü değil anlaşma kazandıracak niteliklerde hazırlanmaktadır.

Tanıtım filminiz müşteriyle temasa geçebilceğiniz her ortam için uygun hazırlanmalıdır.

Bu ortamlar Fuarlar,Semineler,Satış buluşmaları,Prezentasyonlar,Mağaza içi tanıtımlar,Firmanızın web sitesi…gibi yerlerde olabilir.

Birçok fiyat aralığında tanıtım filmi sahibi olabilirsiniz.

Biz sizin belirlediğniz bütçeye göre prodüksiyon çalışması hazırlıyoruz.

Size tavsiyemiz bu işe ayırmayı düşündüğünüz bütçeyi kaba hatlarıyla belirlemeniz.

Tanıtım filminizi hangi firmaya yaptıracaksanız bütçeniz konusunda bilgilendirin unutmayın bütçenize göre en iyi tanıtıma böyle sahip olabilirsiniz.

Birçok firma firma tanıtım filmlerinin çok pahalı olduğuna inanırken biz profesyonel tanıtım hizmetlerini sizin için en uygun fiyata sunuyoruz ve bütçenize göre şekillendiriyoruz.

Öncelikle firmanızın tanıtım filminde vermek istediği mesajları belirleyin.

Ön plana çıkarmak istediğiniz özellik ne olabilir?

Firmanızın konumu, Firmanızın sunduğu hizmetler, Firmanızın içersindeki tesisler, özellikler, Çalıştığınız firmalar, Kalite Politikanız…vs

Bu aşamadan sonra senaryo yazımından, kamera çekimine, dijital kurgu ve seslendirmeye kadar tüm hizmetleri biz size sağlayabiliriz.

Tanıtım filmi çekimi başlamadan önce sizinle birlikte film metnini ve senaryosunu oluşturacağız.

Burada vermek istediğiniz bilgiler bulunacak.

Daha sonra firmanızın video çekimi yapılacak.

Her türlü çekim için ekipmanımız hazır.

Etkili görüntüler yakalamak için görüntü destek sistemleri (Jimmy Jib, Steady-cam…vs) ve ışık kullanımı gerekecektir.

Tüm bu aşamalardan sonra tanıtım filmi çekimi tamamlanacak.

Çekilen görüntüler firmamızın bünyesinde yer alan yönetmen ve montaj teknisyenlerimizle firmanızda yapılan çekimleri derleyip toplayıp size seveceğiniz bir tanıtım filmi çıkaracağız.

Burada gerekiyorsa 3D efektler,grafikler logonuz filme eklenecek ve istediğiniz dillerde seslendirmeler yapılacaktır.

Artık tanıtım filminiz hazır.

İstediğiniz formatta (DVD veya FLASH DİSK) filminizi teslim alabilirsiniz.

-/-
-/-
-/-
-/-
-/-
-/-
-/-
-/-
-/-
-/-
-/-
-/-
-/-
-/-
-/-
-/-
-/-
-/-
-/-
-/-
-/-
-/-
-/-
-/-
-/-
-/-
-/-
-/-
-/-
-/-
-/-
-/-
-/-
Diğer Hizmetler: MOBİL JENERATÖR KİRALAMA TİRÜBÜN KİRALAMA IŞIK SİSTEMİ KİRALAMA SAHNE/PODYUM SİSTEMİ KİRALAMA TRUSS SİSTEMİ KİRALAMA LED EKRAN KİRALAMA VİDEO WALL KİRALAMA / SATIN ALMA SİMULTANE VE KONFERANS SİSTEMİ KİRALAMA DOKUNMATİK EKRAN KİRALAMA ÇADIR SİSTEMİ KİRALAMA